Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geel : stemmenkanon Marleen Verboven vervoegt lijst DURF

DURF Myriam Smets voorzitter DURF en Marleen Verboven

DURF is een  Geels politiek samenwerkingsverband tussen onafhankelijken en liberalen. De ambitie van dit project is om Geel de ‘echte’ hoofdstad van de Kempen te maken, en dit met de steun van zoveel mogelijk ‘goedmenende’ Gelenaars.

Lijsttrekster Myriam Smets :  "Marleen Verboven, oud-schepen en huisarts, wil positief meewerken aan dit project en zal de lijst Durf versterken. Dat is prachtig.    Marleen volgt hiermee haar man Luc Meulemans, bekend Geelse radiopresentator,  die al eerder in het project DURF stapte.

Marleen heeft al heel wat politieke ervaring, zo was zij 9 jaar lang populaire schepen van o.a. Cultuur en Toerisme in de stad Geel. In 2018 behaalde ze bij de gemeenteraadsverkiezingen 1.129 stemmen, op de burgemeester na, het tweede meeste stemmen op de Geelse N-VA-lijst. Het laatste jaar zetelde Marleen als onafhankelijke raadslid in de Geelse gemeenteraad na de teleurstelling in de keuzes van deze partij.

Marleen zet zich achter de lijst DURF en dit als onafhankelijk politica.

Zij stelt : ‘Het gevoel van ongebonden zijn, geeft me de vrijheid om voluit voor de Gelenaar te gaan en met mijn ervaring positief mee te werken aan de vooruitgang van onze stad."

Op de foto : Myriam Smets voorzitter DURF en Marleen Verboven.

DURF Myriam Smets voorzitter DURF en Marleen Verboven

Deel dit artikel